Hoge Hakken Fetish

 

Hoge Hakken Fetish

De eerste cartoon van 2013 speelt zich af in een doorsnee schoenen winkel. Een zwarte Meesteres en haar sub zijn aan het shoppen. De slaaf heeft een hoge hakken fetish wat normaal gezien geen probleem hoeft te zijn. Maar wanneer hij zijn voorliefde voor al die mooie schoenen niet meer onder controle heeft begint hij te kwijlen. De in het latex geklede Meesteres ziet dat en begint haar slaaf te domineren. Ook straft ze hem door haar puntige hak in zijn bil te zetten.

One comment

  1. patrick schreef:

    hallo. ik ben patrick. ik ben 42 jaar, en ik woon in rotterdam. ik ben op zoek naar een mooie dame op hogehakken. ik heb namelijk een hoge hakkenfetish. ik zou het lekker vinden, dat als een mooie dame op hoge hakken, over mij heen loopt. zij mag mij beschouwen als vloerkleed. wat ik ook heel erg geil vind. dat een mooie dame op hoge hakken, mijn penis klaar wrijft, met haar pumps. ik wil die pumps dan lekker kussen, likken, en aan die naaldhakken zuigen.

    wie kan mij helpen.
    om een dame te vinden op hoge hakken.

    gr patrick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *